Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Samar Ebrahim

Verloskundige

Ik ben Samar Ebrahim, en vanaf jonge leeftijd heb ik gedroomd van een beroep waarin ik een positieve impact kan hebben op het leven van anderen. Al vroeg wist ik dat het iets in de zorg moest zijn. Tijdens de middelbare school kwam de verloskunde op mijn pad, en toen wist ik meteen: daar ligt mijn hart!

Elke keer ben ik weer dankbaar dat ik met mijn kennis ouders mag en kan begeleiden voor en na de geboorte. De eerste keer dat ouders het hartje horen kloppen tijdens het spreekuur, het begeleiden van de geboorte en ten slotte het bieden van fysieke en emotionele ondersteuning tijdens de kraamweek zijn ook voor mij als verloskundige belangrijke en kostbare momenten. Voor mij is het belangrijk dat zowel medisch alles goed gaat, maar ook dat de zwangere en haar partner met liefde en warmte terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Ik sta altijd voor mijn cliënten klaar en kijk ernaar uit om jullie te begeleiden en beter te leren kennen. Mijn multiculturele achtergrond stelt me in staat deze begeleiding ook in het Arabisch aan te bieden.

BIG registratienummer: 59928389803

Ontmoet het hele team

nl_NLNederlands