Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verloskundige in Almere Poort

Ben je op zoek naar verloskundige zorg in Almere Poort? Bij De Eerste Stap in Almere ben je aan het juiste adres voor persoonlijke verloskundige zorg gedurende jouw zwangerschap en bevalling.

Onze verloskundigen bieden eigentijdse, betrokken en liefdevolle zorg, met eerlijkheid hoog in het vaandel. Wij staan altijd voor jou klaar! Naast medische echo’s kun je ook bij ons terecht voor pretecho’s.

Foto van de locatie in Almere Poort

Poseidonsingel 41
1363 TR Almere Poort
(Homeruskwartier)

De Eerste Stap Almere Poort
Onze diensten

De Eerste Stap

We hebben de naam van onze Verloskundige Praktijk niet zomaar gekozen. ‘De Eerste Stap’ heeft twee betekenissen. Als aanstaande ouders zetten jullie binnen onze verloskundige praktijk de eerste stap naar een toekomst met jullie kind. Of misschien wel jullie eerste stap naar het ouderschap. Daarnaast zal jullie kind zijn of haar eerste stap, de loopreflex, zetten in onze handen. Een bijzonder moment.

Bij De Eerste Stap werken we met zeer ervaren verloskundigen en echoscopisten en staan we altijd voor je klaar. We bieden spreekuur en verloskundige zorg in drie stadsdelen: Almere Haven, Almere Poort en Almere Stad. Voor echo’s en consulten met betrekking tot anticonceptie maakt je woonplaats niets uit.

Gastenboek

Je bent zwanger! Wat nu?

Er komen waarschijnlijk veel nieuwe dingen op jullie af. Wij bieden je met plezier ‘de Eerste Hulp bij een positieve zwangerschapstest’. Jouw eerste stap… een betrokken verloskundige met inlevingsvermogen regelen.

Bij ons ben je in goede handen en we begeleiden je graag op onze persoonlijke, nuchtere maar vooral ook liefdevolle manier tijdens je zwangerschap en bevalling. Kom kennismaken met de verloskundigen van De Eerste Stap en meld je aan. Wij ontvangen dan jouw gegevens via een beveiligde mail en maken een dossier voor je aan. Daarna belt onze assistente Quirijne je voor het maken van de eerste afspraak.

Je mag je ook telefonisch inschrijven of vragen stellen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 9.00 -12.00 op tel. 036 54 00 266.

Intakegesprek

De eerste afspraak is een uitgebreid intakegesprek – fysiek of telefonisch – om kennis met elkaar te maken. We stellen je veel vragen over jouw gezondheid, die van je partner, eventuele ziektes in de familie en diverse andere zaken. Na dit intakegesprek worden de afspraken voor de eerste echo en de vervolgcontroles bij ons ingepland.

Vragen?

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je ons bereiken tijdens het telefonisch spreekuur. Maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.00 uur op 036 54 00 266. Of door te mailen.Voor dringende zaken zijn wij zeven dagen in de week, 24 uur per dag te bereiken op 036 54 00 266 (toets 1). Onder dringende zaken verstaan wij onder andere de bevalling, problemen en acute klachten zowel in de zwangerschap als in het kraambed en bij ongerustheid.
nl_NLNederlands