Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marieke Maartense-Molendijk

Verloskundige, Echoscopist

Ik ben Marieke Maartense-Molendijk (1984), getrouwd en wij hebben samen twee zonen, Luuk (2014) en Job (2016).

In 2006 ben ik afgestudeerd als verloskundige en dat is een fantastisch vak. Ik vind het nog steeds heel mooi en bijzonder om een vrouw te mogen begeleiden in haar weg naar het moederschap. Het is speciaal om aanstaande ouders mee te nemen in de ontwikkeling van hun ongeboren kindje. Naast verloskunde kan ik bredere zorg aanbieden. Zo heb ik in 2010 de opleiding echoscopie gedaan en ben ik dus ook echoscopist. Daarnaast ben ik opgeleid om spiralen te plaatsen, dus dat is een fijne aanvulling in onze praktijk.

In 2022 heb ik de opleiding hormoontrainer afgerond. Ik kan nu meer betekenen voor vrouwen rondom verschillende levensfases waarbij een disbalans van hormonen hersteld kan worden door invloed van voeding, levenswijze en stress-management. Iedere vrouw verdient het om goed in haar lichaam te zitten en daar tevreden over te mogen zijn, zowel fysiek als mentaal. Herstel en voorbereiding kan hierbij helpen om een gezond lichaam (terug) te krijgen en te behouden.

Voor mij zijn er zoveel leuke aspecten aan mijn vak en ik ben daarin nog lang niet uitontwikkeld. Het geboren zien worden van een gezonde baby en daarbij ook de zwangere en haar partner ouders zien worden, blijft voor mij iets magisch.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in de praktijk.

BIG registratienummer: 89065697803
Marieke Maartense-Molendijk

Ontmoet het hele team

nl_NLNederlands