Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jasmine de Vries

Jasmine de Vries is onze nieuwe vaste waarneemster! Zij gaat de komende tijd ons team vast versterken en dus kunnen jullie haar tegenkomen op het spreekuur en in de diensten. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor.

Ik ben Jasmine en van kinds af aan was ik geïntrigeerd door de wonderbaarlijke zwangere buiken die ik soms voorbij zag komen. Ik wist toen nog niet dat daar ook een speciaal beroep bij hoorde. Totdat ik op mijn 18e in Nieuw Zeeland op familiebezoek was en mijn zwangere nicht aan me vroeg, of ik met haar mee wilde naar de verloskundige. Ze hadden daar een centrum waar vrouwen voor controle kwamen tijdens de zwangerschap maar waar ze ook konden bevallen én er was een kraamkliniek. Ik zag dus alle fases van de verloskunde in één oogopslag en toen vielen bij mij de puzzelstukjes op hun plek. De volgende dag schreef ik me in voor de studie verloskunde.

Na mijn studie heb ik bij verschillende praktijken werkervaring opgedaan. Ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik aanwezig ben bij de kwetsbare, intieme maar ook vreugdevolle situaties van aanstaande ouders.

Rustige, duidelijke communicatie met een vleugje humor is wat voor mij belangrijk is en wat ik dan ook meeneemt in mijn werk. Daarmee hoopt ik een positieve bijdrage te leveren aan het wonderlijke, telkens weer unieke en soms spannende proces waar zwangeren en hun partners doorheen gaan.

De zwangere, haar partner, hun baby en ik vormen namelijk een team. En door goed teamwork kan ik naast jullie gaan staan en kunnen we samen de juiste beslissingen maken over de zorg die jullie willen ontvangen, zodat jullie prettig op de ervaring terug kunnen kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands