Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vera van Elsäcker

Verloskundige

Ik ben Vera van Elsäcker (1991) en ik ben als één van de eerste Almeerse baby’s in het Flevoziekenhuis geboren. Daarom is het voor mij extra bijzonder om in hetzelfde ziekenhuis – jaren later – zelf (toekomstige) ouders te mogen begeleiden bij de geboorte van hun kindje.

Ik wilde altijd al een beroep uitoefenen waarbij ik iets kan bijdragen aan de zorg en op deze manier mensen kan ondersteunen. Het heeft wel even geduurd voordat ik wist welk vak in de zorg ik wilde beoefenen. Ik heb daarom op de middelbare school gekozen om VWO te gaan doen, zodat ik alle kanten op zou kunnen gaan. Tijdens een stage in het vijfde jaar van het VWO heb ik meegelopen met een verloskundige. In die week heb ik ook mijn eerste bevalling mee mogen maken! Ik vond dit zo mooi en bijzonder dat ik opeens zeker wist dat ik verloskundige wilde worden! In 2013 ben ik afgestudeerd als verloskundige en beëdigd.

Op dit moment kan ik met zekerheid zeggen dat ik een droombaan heb! Voor mij is het proces van zwangerschap en geboorte het mooiste wat er is. De zwangere en haar partner staan voor mijn centraal. Ik wil graag dat ze zich gehoord voelen en met een goed gevoel terug kunnen kijken op de komst van een kindje.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen begeleiden.

BIG registratienummer: 49917845303
Vera van Elsacker

Ontmoet het hele team

nl_NLNederlands