Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Manon van Damme-Draijer

Verloskundige

Ik ben Manon van Damme-Draijer (1984), getrouwd met Remco en moeder van twee zoons: Sjoerd en Lars.

Van jongs af aan was het mijn droom om verloskundige te worden. Ik volgde de opleiding aan de Verloskunde Academie Amsterdam en na mijn beëdiging begon ik met werken als waarneemster in onder andere Lelystad, Heerhugowaard en Almere. Sinds 2009 werk ik bij ‘De Eerste Stap’ en per 1 april 2010 ben ik ook toegetreden tot de maatschap. Ik ken Angela en Dagmar sinds 2005 en naast collega’s zijn we goede vriendinnen. We hebben duidelijke raakvlakken wat betreft onze karaktereigenschappen maar hebben tegelijkertijd onze eigen individuele persoonlijkheid.

Ik vind een persoonlijke touch belangrijk in mijn verloskundige zorgverlening, want er is niks zo bijzonder als een zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk de wensen van de (aanstaande) ouders te respecteren en dit mee te nemen in mijn begeleiding. Zo hoop ik een mooie bijdrage te leveren aan deze bijzondere periode.

Naast mijn verloskundige werk geef ik coaching en EMDR-traumatherapie aan de moeders en zwangeren die extra begeleiding nodig hebben. Deze uitbreiding van mijn werk vind ik enorm waardevol. Het blijft elke keer weer een cadeautje als een zwangere of moeder na een paar gesprekken met meer rust, ontspanning en vertrouwen het moederschap tegemoet gaat.

Ik wens iedereen een mooie en voorspoedige zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

BIG registratienummer: 39911568603
Manon van Damme-Draijer

Ontmoet het hele team

nl_NLNederlands