Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Halima

Halima

Praktijkassistente

Mijn naam is Halima, trotse mama van twee kinderen.

Zelf kom ik uit de financiële wereld en jarenlang met plezier in gewerkt. Totdat ikzelf ons eerste kindje verwachtte. Met mijn eigen verwachting is de fascinatie voor zwangerschap begonnen. Wat een magische periode. Daar wil ik alles van weten. Uiteindelijk ging ik voor een carriere switch, ik liet me omscholen.

Dag financiële wereld, hallo baby’s! Maar voordat er baby’s zijn, is er nog een periode van negen maanden dat doorlopen moet worden. En die negen maanden kunnen heel mooi zijn, maar ook best spannend. Om ouders daarin te begeleiden werk ik als docent ‘Zwangerschapsyoga & Geboortevoorbereiding’ bij BevalBewust.

Tijdens mijn eigen zwangerschap merkte ik hoe een goede voorbereiding helpt bij het kunnen genieten van de zwangerschap en hoe bijzonder een bevalling kan zijn. Het mooiste vind ik dat (aanstaande) ouders na de cursus vaak vol zelfvertrouwen de bevalling in gaan.

Met de combinatie van mijn ervaring en als verloskundige in opleiding sta ik je graag te woord op het telefonisch spreekuur. Ik ben ontzettend blij deel uit te maken van De Eerste Stap team, en kan niet wachten jouw vragen te beantwoorden!

Halima

Ontmoet het hele team

nl_NLNederlands