Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Praktijk

Jullie zijn welkom!

De Eerste Stap Verloskundigen in Almere is er voor jullie. Voor persoonlijke verloskundige begeleiding en zorg. Wij werken met een ervaren team verloskundigen en wij geven je graag het gevoel van ‘thuis zijn’. Je kunt alles met ons bespreken en we doen er alles aan om jou een goede en bijzondere zwangerschap en bevalling te geven.

Dit kan je van ons verwachten:

Team

Waarneemsters

Wij werken zoveel mogelijk met vaste waarneemsters. Wij schakelen hen in als er bijvoorbeeld iemand in onze praktijk ziek is of wanneer we een nascholing hebben of op vakantie gaan. Deze waarneemster zijn goed thuis in onze omgeving en in de praktijk. Zij ondersteunen ons tijdens de spreekuren, maar ook tijdens de diensten.

Locaties

Almere Haven
Almere Haven

Achterwerf 301A
1357 DD Almere Haven

Almere Muziekwijk
Almere Muziekwijk

Bartokweg 161
1311 ZX Almere Muziekwijk
(2de verdieping)

Almere Poort

Poseidonsingel 41
1363 TR Almere Poort
(Homeruskwartier)

PreAll

Samen met de gynaecologen, kinderartsen, kraambureaus en een aantal andere verloskundige praktijken in Almere hebben we een samenwerkingsverband. Deze hebben we PreAll genoemd.

PreAll staat voor kwalitatief hoogwaardige geboortezorg. Dit doen we door een goede verbinding te creëren tussen alle betrokken zorgverleners en te zorgen voor continuïteit in de zorgverlening. Eigen inbreng, duidelijke informatie en communicatie zijn hierbij kernbegrippen.

KNOV en verloskundige keurmerk

Alle verloskundigen in onze praktijk zijn lid van de beroepsvereniging voor verloskundigen, de KNOV. Wij staan dus allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister. Dit houdt in dat we verplichte nascholing volgen en ons houden aan de landelijke protocollen van de KNOV.

Klacht of suggestie

Het is jullie life event! Allemaal willen we een tevreden en blije moeder en een gezonde baby. Als je een suggestie hebt ter verbetering van onze dienstverlening of een klacht, neem dan contact met ons op en informeer ons via 036 54 00 266. Je mag ook een e-mail sturen. 

Wil je meer weten over een klachtprocedure, kijk op deverloskundige.nl/klacht-over-je-verloskundige/

nl_NLNederlands