Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mamacoaching en EMDR-therapie

Herken je dat… je bent zwanger of inmiddels al bevallen en toch ben je niet zo gelukkig als je had verwacht?

Een zwangerschap en moeder worden is één van de grootste events in je leven. In de praktijk merken wij regelmatig dat zwangere vrouwen en moeders niet lekker in hun vel zitten. Dit kan onder andere komen door een heftige zwangerschap, bevalling of doordat het moederschap zwaarder valt dan verwacht. Ook kunnen de lichamelijke en hormonale veranderingen hierbij een rol spelen.

Manon heeft zich naast haar werk als verloskundige, gespecialiseerd in mamacoaching en EMDR-therapie. De voorbeelden die Manon tegenkomt in haar werk als mamacoach zijn heel uiteenlopend. Veel moeders zijn zoekende naar wie zij nog meer zijn naast moeder, hebben moeite met alle ballen in de lucht te houden op het gebied van moederschap, relatie, vriendschappen, werk en ga zo maar door. Of de bevalling blijft nog rondspoken in hun hoofd, waardoor zij minder kunnen genieten van het moederschap dan ze hadden gewild.

Manon begeleidt ook veel zwangere vrouwen. Bijvoorbeeld omdat de zwangerschap anders is dan vooraf gedacht of vanwege angst voor de bevalling. Maar ook voor een persoonlijke zwangerschapscursus.

Coaching of EMDR-therapie kan helpen!

Kortom, zit jij niet lekker in je vel om wat voor reden dan ook? En zou je graag meer rust, ontspanning en geluk willen ervaren in je zwangerschap of als moeder? Of ben je op zoek naar een zwangerschapscursus op maat? Dan kan mamacoaching of EMDR-therapie jou misschien wel helpen.

Door jarenlange ervaring als verloskundige kan Manon inhoudelijk met je praten en meedenken over je bevallingsverhaal. Met haar NLP en EMDR-achtergrond kan zij met doeltreffende technieken in een kort tijdsbestek de scherpe randjes en emoties van de (negatieve) ervaring afhalen. Ook zul je concrete tools krijgen om meer geluk te kunnen ervaren in jouw leven.
Je zal merken dat de coaching ook in andere contexten een positief effect heeft, bijvoorbeeld in je relatie of op je werk.

Wil je hier meer over weten? Klop dan gerust aan bij Manon of haar collega’s.

Kijk op mamacoachmanon.nl voor meer informatie.

nl_NLNederlands